tisdag 19 oktober 2010

Dags att skrika igen? - Trailer för Scream 4

Den första teaser-trailern för den efterlängtade (eller inte?) uppföljaren till skräck/skräckparodi-trilogin som kom mellan 1996-2000, har precis släppts. Och det ser faktiskt riktigt bra ut!
Kolla själva:



Denna gången har Sidney Prescott (Neve Campbell) lyckats få sitt liv att fungera tack vare hennes skrivande, 10 år efter att hon senast blev jagad av den maskerade mördaren.
Självklart går varken hon eller Gale (Courtney Cox) och Dewie (David Arquette), från de gamla filmerna, säkra när Ghostface plötsligt återvänder. Vem/vilka/vad som är bakom masken denna gången vet vi inte men ett nytt årtionde betyder nya regler: oskulder går inte längre säkra, mördaren är mer extrem än någonsin och det oväntade är numera kliché.
I trailern får vi se alla de nya bekantskaperna, i form av Hayden Panatterie (Heroes), Emma Roberts, Rory Culkin, Adam Brody m.fl. och vi får en liten glimt av Anna Paquin (True Blood) och Kristen Bell (Veronica Mars) som dumma blondiner, i deras cameo-roller.

Scream 4 har premiär i April nästa år och om den, som första filmen, kan lyckas med en blandning av skrämsel och parodisk humor så kan den mycket väl bli en ny vinnare och en riktig comeback för skräckmästaren Wes Craven (Scream, Nightmare on Elm Street, The Hills Have Eyes, The Last House on the Left) Av trailern att dömma så har den, enligt min mening, alla möjligheter!


Inlägg skrivet av: Jimi

1 kommentar:

  1. Kunde inte se trailern här på bloggen men jag letade upp den på YouTube... Första filmen lyckades, enligt mig, inte med skrämsel men ganska bra med parodisk humor. har inte sett 2:an & 3:an men Scream 4 verkar kunna lyckas riktigt bra med båda delarna faktiskt =)

    SvaraRadera