onsdag 22 september 2010

Höstens stora tv-händelse?

Det är i alla fall vad producenterna bakom nya storsatsningen The Event är ute efter.

The Event är en amerikansk tv-serie skapad av Nick Wauters. Serien, som beskrivs som en thriller, kärlekshistoria och mysterium med inslag av science fiction, följer Sean Walker (Jason Ritter), en man som, medan han utreder sin flickväns mystiska försvinnande, börjar upptäcka den största mörkläggningen i USA: s historia.
Mycket mer än så är inte känt.


The Event är en av årets mest hajpade serier och skaparnas mål är att det ska bli en snackis världen över, en händelse som samlar folk framför TVn. Lyssna bara på titeln!


Serien hade premiär i USA igår och har hittills fått bra kritik och tittarsiffror. Och redan på Söndag, 26 September, har serien svensk premiär, på SVT, kl. 21.15. Alltså bara 6 dagar efter USA-premiären! Det måste vara något slags rekord.

Jag kommer i alla fall att kolla, jag tycker serien verkar spännande.

Här är en trailer och SVTs officiella beskrivning av serien:




"Tänk om det finns en mörkläggning så stor att inte ens USA:s president känner till hela historien. Och tänk om en helt vanlig kille snubblar över sanningen bakom mörkläggningen, och hittar en hemlighet så kraftfull att den kan ändra förutsättningarna för hela mänskligheten. Skulle en sån kille verkligen ha någon chans att överleva?"

Frågan är bara, vad är The Event?


Inlägg skrivet av: Jimi

1 kommentar:

  1. Det finns nog många mörkläggningar som inte usas president vet något om... Funderar även jag på att börja kolla på den. Har hört att skådespelarna, likt som i Lost, inte vet vad som kommer hända i serien...=)

    SvaraRadera