måndag 13 september 2010

Tv-tips: Hung

Tja bloggen.. Eh.. Idag tänkte jag tipsa om en riktigt bra tv-serie som visas på SVT just nu.

Serien heter Hung och går på SVT 1, onsdagar 22.00. Hung handlar om Ray Drecker (Thomas Jane), en helt vanlig man, som jobbar som baskettränare och lärare på den lokala skolan. Han bor med sin fru och två barn i ett fint hus vid en sjö. Ray är inte särskilt lycklig. Och ännu värre blir det när allt en dag plötsligt börjar gå utför. Hans fru lämnar honom för en annan man, sen brinner hans hus ner och hans barn, som inte är nöjda med att bo i tält, flyttar hem till deras mamma. Och inte nog med det, reparationskostnaderna för huset är mer än vad han har råd med.

Utan mycket till val börjar Ray gå till ett seminarium för blivande egenföretagare. Efter första träffen får de i läxa att hitta sin egen speciella talang, deras "vinnande verktyg", som de sen ska sälja. Ray inser att den enda talangen han har är att han är ovanligt välhängd. Så med hjälp av gamla ”bekantskapen” Tanya (Jane Adams), sätter han in en annons i tidningen och börjar extraknäcka som manlig prostituerad. Serien kretsar kring hur Ray försöker leva ett vanligt liv samtidigt som han har det här minst sagt ovanliga extrajobbet.

Hung är annorlunda och ganska bisarrt när man tänker på vad det faktiskt handlar om, men det är också väldigt kul och har ett oväntat stort hjärta. Döm inte ut den här serien på förhand. Se den själva och se vad ni tycker! De två första avsnitten av Hungs första säsong har redan visats, men går att se gratis på Svt Play fram tills på onsdag, då det tredje avsnittet visas kl. 22.00 på SVT 1



Inlägg skrivet av: Jimi

Trailer:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar