söndag 12 september 2010

Noomi Rapace i Sherlock Holmes 2!

Stora nyheter och verkligen inget dåligt sätt att fira vårt 50e inlägg!

Efter möten med många av Hollywoods allra största regissörer och producenter har Sveriges senaste filmstjärna nu tackat ja till sin första engelskspråkiga roll, nämligen den hittills ospecificerade kvinnliga huvudrollen i uppföljaren till förra årets Sherlock Holmes.

Sherlock Holmes 2, som börjar spelas in senare i år, regisseras, precis som första filmen, av Guy Ritchie och i huvudrollerna ser vi återigen Robert Downey Jr. och Jude Law, som Holmes och Dr. Watson. Vi kommer också att få se Daniel Day-Lewis som Sherlocks ultimata nemesis Professor Moriarty.

Noomi har också varit hett eftertraktad av, bland många andra, folket bakom Mission: Impossible IV och allra senast ryktas hon vara aktuell för en huvudroll mot oscarsnominerade Jeremy Renner (The Hurt Locker) i skräckomedin Hansel and Gretel: Witch Hunters.

Det kämpas dessutom hårt för att Noomi ska få en oscarsnominering för sin bejublade insats i Män som hatar kvinnor. Rapaces amerikanska filmbolag har anställt en publicist vars enda uppgift är att försöka få Noomj till att bli en av de fem som nomineras till bästa kvinnliga huvudroll på oscarsgalan i mars nästa år!

Framtiden för Noomi Rapace ser onekligen ljus ut!


Inlägg skrivet av: Jimi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar