lördag 17 juli 2010

Alla Älskar Film!

Vid ett alldeles för litet tangentbord i ett bibliotek någonstans i Sverige, sitter två svettiga, impulsiva, ostimulerade ungdomar och funderar på hur man bäst inleder ett första inlägg i en nystartad blogg om "allt som har med film att göra." Utomhus steker solen hett, hetare än på länge. Medan andra ungdomar ligger på stranden och steker, sitter vi här i den relativa svalkan och försöker komma på något vettigt att skriva, för att ge er en så bra helhetsbild som möjligt.

Den här bloggen handlar om just det som namnet antyder... film! Vi kommer att dela med oss av allt vad som faller oss in i form av filmtankar, recensioner, nyheter, filmtips, trailers och förhoppningsvis en massa annan kul och intressant läsning om allt som har med film att göra (och en del om TV). Vi är två väldigt filmintresserade personer som båda två hoppas få jobba inom film/tv i framtiden på ett eller annat sätt, och gör redan nu egna filmer, något som vi också kommer att skriva om i bloggen. (se under egna projekt).


Vi har startat den här bloggen för att vi älskar film, till er, för att Ni älskar film. Ja, helt enkelt, för att Alla Älskar Film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar