fredag 20 augusti 2010

Nya leksaker! Toy Story 3 - 7 dagar kvar!


Nästa vecka är det sverigepremiär för uppföljaren till två av tidernas mest älskade filmer: Toy Story 3. För att fira detta hade jag tänkt bjuda er på ett Toy Story-relaterat inlägg per dag, fram till premiären. Kul va? :D
Jag tänkte börja med att introducera några av de nya leksakerna ni kommer att stöta på när ni ser Toy Story 3.

Lots-o'-Huggin' Bear är en extra stor, extra mjuk nallebjörn med en rosa och vit plysch-kropp och en sammetslen lila näsa. Denna älskvärda björn är mycket bättre än alla andra nallar eftersom han luktar som jordgubbar. Med ett leende som lyser upp ditt barns ansikte och en mage som bara ber om att att få bli kramad, så kommer Lots-o'-Huggin' Bear garanterat att bli en nödvändighet när det är dags att gå och lägga sig! Fläck-resistant. Tvätta rent plysch-yta med fuktig trasa.

Just denna "Lotso" är ledaren för det dagis som våra vänner Woody och Buzz m.fl. kommer till efter att deras ägare Andy gett sig av till college.


Var du barn på 80-talet? I så fall kanske du ägde din egna Lots-o'-Huggin' Bear! Troligtvis inte, eftersom de aldrig funnits att köpa. Men här är, trots detta, en reklamfilm för den jordgubbsdoftande nallen, circa 1983!





Ta din kikare och häng med Ken på safari! Ken är en svängig ungkarl som alltid är på jakt efter skoj. Han bär den perfekta outfiten för sina ekologiska äventyr: ljusblå shorts och en leopard-mönstrad skjorta med korta ärmar ser till att hålla honom sval i den varma solen! Och efter hans spännande expedition kommer Ken att vara redo att ta över dansgolvet med stil. Hans tillbehör innehåller en matchande scarf, vettiga loafers och ett mode-riktigt guldbälte. Dussintals ytterligare Ken-outfits säljs separat.

Toy Story 3s Ken beskrivs av filmskaparna som "en mycket ytlig och osäker karaktär" som har en massa olika outfits och prylar för att dölja sitt dåliga självförtroende. För hur känns det egentligen att ständigt stå i skuggan av den betydligt mer kända Barbie?


Kens Dating-tips, nr. 24:






Sadla upp för skoj och låt Buttercup ta med ditt barn på ett magiskt äventyr. Denna gosiga enhörning har sammetslen, snöfärgad päls och guld-och-rosa-glittrande inlägg. Han har ett mytiskt horn och man och svans som är kul att kamma. Buttercups tindrande ögon är både charmiga och reptåliga. Hypo-allergiframkallande. Från 3 år och uppåt.


Det här var verkligen bara ett fåtal av de nya karaktärerna i Toy Story 3. Resten av de nya (och såklart även alla de gamla) får ni träffa när ni ser Toy Story 3 på bio nästa vecka! :)

Mer om Toy Story imorrn!

Inlägg skrivet av: Jimi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar